Vielsesringe

Der har været en stolt tradition med vielsesringe i Danmark. Men hvilken skal man vælge og hvad betyder de forskellige sten i vielsesringene? Det er nogle af de spørgsmål vi giver dig svar på i denne artikel omkring vielsesringe.

Når man skal vælge en vielsesring, så skal man huske på at denne vielsesring, skal man højst sandsynligt gå med resten af ens liv. Det skal altså være en vielsesring, som man selv kunne finde på at gå med, selvom man ikke var blevet gift. Der er mange, som har købt nogle vielsesringe, som enten den ene eller den anden part ikke har været helt tilfredse med. Dette er ikke en god start på ægteskabet, så I kan lige så godt finde nogle vielsesringe, som I holder meget af – BEGGE to.

Hvis du surfer lidt rundt på nettet vil du hurtigt kunne læse skrækhistorier om mænd, som er blevet tvunget til at gå med vielsesringe med diamanter eller endda vielsesringe med lyserøde diamanter i. Der er ikke nogle mænd, som bliver gift med kvinder, som har lyst til at gå på arbejde eller ud at drikke med en vielsesring med lyserøde diamanter. Derfor er det vigtigt, at man vælger en kønsneutral vielsesring – Så er du også sikker på, at han har den på, når han går på bar.

Historien omkring vielsesringe startede i 1300 tallet hvor man i norden så småt begyndte at give ringe til hinanden, som bevis på, at man var sammen med en anden.

Hvad betyder de forskellige ædelsten i vielsesringe:

Agat sten: Held, sundhed
Ametyst sten: Oprigtighed, ærlighed
Blodsten: Mod, udholdenhed, visdom
Brillantsten: Uskyld, troskab
Diamant: Uskyld, troskab
Opal (farvet): Håb, uskyldighed, mod
Perle sten: Renhed, fred, skønhed
Rubin sten: Skønhed, lidenskab, kraft
Safir sten: Klogskab, fantasi
Smaragd sten til kvinder: Blidhed, frugtbarhed
Smaragd sten til mænd: Inspiration, dybe følelser
Topas sten: Venskab, kærlighed, troskab
Turkis sten: Lykke, succes, glæde