Bryllupsfotograf

Bryllupsfotografen kan være med til at forevige et flot bryllup, men bryllupsfotografen kan i høj grad også ødelægge hele brylluppet. Derfor skal du kigge dig godt om når du vælger en bryllupsfotograf.

Der findes mange skrækhistorier på nettet om bryllupsfotografer, som er gået fulde rundt til brylluppet eller har taget dårlige billeder for derefter at hæve regningen efterfølgende. Dette ville være til stor ærgrelse for enhver, som har brugt lang tid på at forberede selve brylluppet.

Men hvad skal man så kigge efter, når man skal hyre en god bryllupsfotograf?

Der er nogle forskellige forholdsregler, som man skal tage inden man hyrer sin bryllupsfotograf. Man skal beslutte sig for hvilken slags billeder man ønsker og om man ønsker flere forskellige perspektiver og temaer på billederne eller om man bare ønsker at have traditionelle billeder. Det er også værd at tænke på, om man skal sende nogle af billederne ud til gæsterne eller om man bare skal beholde dem alle sammen til privat brug.

Dernæst skal du gå kigge nettet godt igennem for den bryllupsfotograf, som kan klare de specifikationer og krav, som du har til ham. Kig hele nettet godt igennem og benyt dig af de forskellige link og artikler her på siden, så er vi sikre på, at du kan komme godt videre og finde en fornuftig fotograf til brylluppet.

Tjekliste til din bryllupsfotograf

Vi har samlet en kort tjekliste til din bryllupsfotograf, som du skal gå igennem inden I vælger at hyre vedkommende.

  • Få referencer på bryllupsfotografen
  • Tal med nogle af referencerne
  • Se på de billeder, som han tidligere har taget og bed om at komme med nogle konstruktive idéer til lyssætningen ved selve brylluppet og festen derefter
  • Google bryllupsfotografens firmanavn, indehaveren og fotografens navn.
  • Undersøg markedet grundigt før du vælger noget endeligt

Hvis du følger ovenstående, så er vi sikre på, at du kan få en god dag – I hvert fald på fotografsiden.