Polterabend

Hvad skal man finde på til en polterabend? Der er mange gode idéer til det at holde en polterabend, men det man især skal huske på er hvordan vedkommende er. Vi har her lavet en hurtig vejledning til hvilken polterabend, som passer bedst til den enkelte type.

Når man skal holde en polterabend, så er det som sagt vigtigt at tage højde for, hvilken type af person man skal holde polterabend for. Der er nemlig ingen grund til at udmyge sin bedste ven ved at lade ham løbe igennem strøget nøgen, hvis det ikke er fordi han vil kunne se det sjove i det. Husk nu på, at polterabend er til for at gommen / bruden skal have det sjovt en sidste gang inden de bliver gift. Derfor er det vigtigt, at du vælger den type aktivitet, som passer til din ven. Vi giver her nogle bud på nogle forskellige typer og nogle forskellige aktiviteter, som passer bedst til dem.

Polterabend til den stille type

Den stille type bliver oftest beskrevet, som den der ikke siger så meget til festerne og holder sig i baggrunden, når der sker noget ekstraordinært. Du kan genkende ham, som pigernes ven, men som ikke helt har haft særlig god succes med pigerne ellers. Han er typisk også en person, som altid fik gode karakterer i skolen og som altid havde lavet sine lektier mm.

Til denne type ville en polterabend med fuld fart på, stripklub og bungeejump være så grænseoverskridende, at selve polterabenden ville være nok til at han ville være på grænsen til at udskyde brylluppet bare af skræk for polterabenden.

Den bedste type af aktivitet til denne person er helt klart en tur ud at spille paintball om dagen, og så en tur på hardrock cafe om aftenen. Dette vil ikke være særlig grænseoverskridende, men I vil til gengæld have det utroligt sjovt ALLESAMMEN.

Polterabend til den vilde type

Den vilde type er typisk genkendt, som den fuldstændig modsatte af den stille type. Vedkommende kan nemmest genkendes ved altid at tale højt og være på hele tiden. Den vilde type er allermest til at man skal give dne gas og der skal allerhelst være fart på hele tiden. Når man skal holde en polterabend for den vilde type, så kan intet blive for vildt. Hvis han selv skulle vælge, så ville han vælge en polterabend, som starter med en kidnapning fra morgenstunde af.

Henad dagen skal han så blive overdynget i alkohol og vælge mellem to aktiviteter.

  • Få tatoveret hans bedste vens navn på den ene balde
  • Lave et bungee jump fra en betydelig højde

Vi har her på siden samlet en masse links til eventholdere og eventfirmaer, som vi kan anbefale, at man bruger. Træk på vores erfaring og få den bedst mulige polterabend for Jer allesammen.