Takkekort Bryllup
Bryllup

Takkekort Bryllup

Hvad er standarden, når man skal skrive et takkekort? Hvordan skal man skrive et takkekort? Det er der mange svar til, men vi vil gerne guide dig til det bedste takkekort til bryllupper generelt, så du kan takke dine gæster bedst og have sjovt samtidigt!

Idéen med at skrive takkekort handler for det meste om, at man ikke har haft mulighed for at takke alle til brylluppet og at man som regel har så travlt på selve dagen, at man ikke føler, at man har talt nok med alle gæster.

Derfor skriver man takkekort til bryllupper, så man kan takke de forskellige gæster – Både takke for gaven, men også for deres tilstedeværelse og til at de gjorde deres for, at det blev en god dag.

For mange er takkekort til bryllup en irriterende del af en ellers god dag, men det behøver det skam ikke. Vi har lavet nogle gode idéer til hvordan du kan skrive et takkekort bryllup samtidigt med, at du har det sjovt med din nye mand eller kone.

Takkekort efter bryllup – Gør det til en leg.

Når du skal skrive takkekortene til brylluppet så sørg for, at det bliver en sjov affære. Gør grin med de forskellige familiemedlemmer og grin lidt af de dumme ting, som den fulde onkel gjorde. Det er vigtigt, når man skriver takkekortene til brylluppet på denne måde, at man er forsigtig dog. Du skal ikke begynde at gøre grin med din mands mor eller andre, som han eller hun har nært for hjertet og, som han ikke vil føle er helt lige så sjvot, som dig selv. Derfor skal du lige se dig for inden du begiver dig ud i den store sviner af din nye svigermor, når I sidder og taler om takkekortene.

Men hvordan skal man skrive et takkekort?

Du skriver nemmest et takkekort ved at have en standardtekst og så indsætte en lille del personligt til hver. Sørg for at alle takkekortene er håndskrevne og adresseret til personen ved navn. Er typisk takkekort til bryllup kan se således ud:

”Hej Mads,
Tusind tak for, at du gad komme til vores bryllup og være med til at gøre det til en så god dag. Vi havde en rigtig god tur til Hawaii på Bryllupsrejsen og vi har en masse billeder vi gerne vil vise dig / Jer.
Vi har allerede brugt blenderen, som du gav os til at lave gode drinks på turen, så denne r kommet i gode hænder.
Kærlig Hilsen,

Lone og Heino Madsen… ”

Kommentarer lukket til Takkekort Bryllup