Kobberbryllup
Bryllup

Kobberbryllup

Når man skal holde kobberbryllup er der mange forskellige traditioner, som man skal tage højde for. Derfor har vi lavet denne guide til kobberbryllup, så du er sikker på at få en god dag, når du holder kobberbryllup. 

I Danmark holder vi kobberbryllup, når vi har været gift i 12 et halvt år. Det er den første officielle fejring af ægteskabet siden brylluppet. Mange har derfor god grundt til at holde en brag af fest imens de stadig er unge og har masser af vigør og gejst. Der findes mange traditioner i forhold til det at holde kobberbryllup, hvor æresporten, som vi også har omtalt i afsnittet omkring sølvbryllupper. 

Æresporten i forbindelse med kobberbrylluppet er sat op en smule anderledes i forhold til ved et sølvbryllup.
Æresporten bliver stadig sat op ved morgensolen og dekoreret med blomster og lignende, men der er kun en halv æresport ved et kobberbryllup.

Du kan få mange til at lave denne æresport for dig, og vi har også samlet en masse gode links til dig, når du skal lave en æresport for første gang.

Kobberbrylluppet har spredt sig i hele norden, men udenfor Skandinavien kender vi ikke til traditionen. Selve traditionen med kobberbryllup startede i København i starten af 1900-tallet og har siden da, spredt sig til førnævnte norden.

Kommentarer lukket til Kobberbryllup